Skip to main content

Ta hand om dina möbler


Skötselråd

Med textil och lädervård skyddar du och/eller rengör om olyckan är framme. Ta hand om din möbler på bästa sett med Leather masters produkter. Vi har delar av deras sortiment i butiken men kan även beställa hem om det är någon annan specifik produkt du behöver.

Nedan rekommenderar vi de produkter vi tycker är bäst på marknaden. 

Textilvård

Impregnera tyget innan du tar det i bruk och ge det en chans att hålla ännu längre. Impregnering skyddar mot smuts och fläckar och gör att tyget håller sig fräscht längre.  I detta kit ingår även Textil cleaner, svamp och trasa samt fläckguide för textiler, med tydliga instruktioner för hur du bäst får bort de vanligaste fläckarna.

 

Lädervård

Leather Masters äldsta och mest beprövade kit för möbelvård, innehållande mild rengöring och effektiv skyddskräm för läder. Används för den vardagliga skötseln av anilin, semianilin och täckfärgat läder.

 

Lädervård bilklädsel

Att ta hand om insidan är lika viktigt som utsidan. Genom att ta väl hand om din läderinteriör i bilen håller den längre i både kvalitet och färg. Samtidigt hjälper du till med att rädda planetens resurser.

 

Impregneringsspray

Impregneringsspray för textil, syntet, Tex-material, mocka och nubuck. Ger ett optimalt skydd mot väta och har en unik rak spraybild för en enklare avgränsning av ytan som ska behandlas. Rekommenderas till möbler, tält, markiser, skor, kläder mm.